TV-sjefen i Telenor går til Opplysningen

Stig Eide Sivertsen trakk seg overraskende som Telenors mektige TV-sjef. Nå går han til Opplysningen.

TV-sjefen i Telenor går til Opplysningen

Stig Eide Sivertsen trakk seg overraskende som Telenors mektige TV-sjef. Nå går han til Opplysningen.

I september i fjor ble det gjort kjent at Stig Eide Sivertsen sa opp sin jobb som konserndirektør i Telenor Broadcast.

Telenor eier i dag både bakkenettet Norkring og satelitt- og kabelselskapet Canal Digital, og øver dermed en betydelig innflytelse på tv-Norge framover. Stor var overraskelsen derfor da Eide Siversten valgte å takke for seg som toppleder i en av Norges mest spennende jobb i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen.

Etter dette har det vært stille rundt Eide Siversten, men i dag sendte Opplysningen ut en pressemelding som forteller at Eide Sivertrsen starter opp som konsernsjef.

Der befinner også en annen kjent profilert person i IT-bransjen seg, nemlig Guri Wormdahl som nylig har tiltrådt som kommunikasjonsdirektør.

- Vi har grunn til å være stolte av vår utvikling - både resultat- og markedsmessig. Den sterke økonomiske fremgangen som vi hadde i 2007, fortsetter i 2008 til tross for stadig tøffere konkurranse i markedet. Ansettelsen av Stig Eide Sivertsen er et uttrykk for eiernes vilje til å satse på Opplysningen, sier visekonsernsjef Anne-Karin Sogn i Opplysningen.

Stig Eide Siversten på sin side er imponert over hvordan ledelsen sammen med de over 1000 medarbeiderne har utviklet konsernet fra kun å levere manuelle tjenester, til også å være ledende innen opplysningstjenester på Internett og mobiltelefon.

- Opplysningen vil komme med flere tjenester, og konsernet vil i fremtiden være på enda flere plattformer, forespeiler Eide Sivertsen.

Til toppen