TWITTER

Twitter bytter selskapsnavn

Selskapet Twitter eksisterer ikke lenger etter å ha slått seg sammen med det nyopprettede selskapet X, ifølge et amerikansk rettsdokument.

Selskapet Twitter eksisterer ikke lenger etter å ha slått seg sammen med det nyopprettede selskapet X, ifølge et rettsdokument til en domstol i USA.
Selskapet Twitter eksisterer ikke lenger etter å ha slått seg sammen med det nyopprettede selskapet X, ifølge et rettsdokument til en domstol i USA. Foto: Jeff Chiu / AP / NTB
11. apr. 2023 - 15:09

Det er ikke klart hvilke konsekvenser endringen vil ha for plattformen Twitter, som ble kjøpt opp av Tesla-eier og milliardær Elon Musk i fjor.

Men ifølge Bloomberg fører endringen til spekulasjoner om hva Musk nå planlegger for Twitter, som siden oppkjøpet har vært gjennom flere endringer.

Rettsdokumentet der det kommer fram at «Twitter Inc. ikke eksisterer lenger» ble innlevert til en domstol i forbindelse med et søksmål mot selskapet og tidligere administrerende direktør Jack Dorsey.

Musk har opprettet tre holdingselskaper i delstaten Delaware med varianter av navnet X. Torsdag sendte Musk ut en tweet der det bare sto «X».

Elon Musk har fortsatt store planer for X, som nå har oppdatert retningslinjene for hva slags data som skal samles inn om brukerne.
Les også

X skal nå begynne å samle inn biometriske data fra brukerne

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.