Tynn og lett kontormobil fra Samsung

Tynn og lett kontormobil fra Samsung

Samsung skal mot slutten av sommeren komme en ny smarttelefon i relativt hendig format.

Samsung annonserte i dag en rekke nye mobiltelefoner. Den mest spesielle er Windows Mobile 5.0-baserte i320, som til tross for at den skal være en utpreget kontormobil, har en vekt på 95 gram og dimensjonene 111x59x11,5 millimeter. Mange mobiler i denne kategorien pleier å være ganske store og tunge, slik at de er lite hensiktsmessige å ha i jakkelommen.

i320 er utstyrt med QWERTY-lignende tastatur som skal være spesielt utviklet for det nordiske markedet. Dette inkluderer bokstavene æ, ø og å.

Med den nyeste utgaven av Windows Mobile støtter i320 push-basert e-post og leveres med programvare som Internet Explorer, Windows Media Player 10 og Pocket MSN Messenger.

Mobilen er utstyrt med en 2,2 tommers skjerm, 1,3 megapiksels kamera, blitslampe, 120 MB innebygd minne, støtte for microSD minnekort, programmerbare hurtigknapper og kommunikasjonsteknologien Edge.

Samtaletiden skal være på inntil 3,3 timer, mens standbytiden er oppgitt til å være inntil 140 timer. Mobilen kan ventes i salg i august. Forventet utsalgspris i Norge er 3900 kroner.

Til toppen