BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tynnklient tar opptil seks skjermer

Wyse Z90-serien har fått PCIe-spor – og USB 3.0.

31. jan. 2012 - 10:29

Wyse har utvidet Z90-serien av Windows-baserte tynnklienter med en høyytelsesmodell, Z90DE7.

Z90DE7 leveres med Microsoft Windows Embedded Standard 7. Den drives av en tokjernet AMD G-T56N-prosessor I 1,65 GHz, med AMD Radeon HD 6310 grafikk, og kan utstyres med opptil 32 gigabyte flashminne og 4 gigabyte RAM.

Hovednyheten er at den har et spor for PCIe. Det gir mulighet for en rekke typer utvidelser og tilleggskoplinger. Wyse forsikrer at enheten kan koples til opptil seks høyoppløselige skjermer.

En annen nyhet er to USB 3.0-utganger, i tillegg til fire utganger for USB 2.0.

Wyse mener at de nå har en tynnklient som kan tilfredsstille avanserte kraft til ytelse og multimedia. De vektlegger også muligheten til å installere skreddersydde Windows-applikasjoner i enhetens flashminne. Enheten leveres med forhåndsinstallert Windows Media Player og Internet Explorer.

Z90DE7 er den første av tynnklientene fra Wyse som lar seg styre gjennom selskapets nye konfigureringsverktøy, Wyse Configuration Manager. Verktøyet lar driftsansvarlige velge en ønsket konfigurasjon: Enheten gjør resten automatisk og skal være produksjonsklar i løpet av minutter. Verktøyet integrerer seg selv mot ActiveDirectory.

Nettilknytning skjer gjennom opptil gigabit Ethernet, WLAN i variantene A/B/G/N eller FiberNIC. Enheten kan leveres med et alternativ bakpanel, med utganger av eldre type.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.