BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tysk telesjarme

Den tyske ministeren for post og telekommunikasjons sa i et intervju med CNBC at han vil bruke sjarme og press på andre europeiske land for at de skal være klare til liberaliseringen av telekommunikasjonsmarkedet innen 1.januar 1998.

Anders Berg
1. okt. 1996 - 14:40

Wolfgang Boetsch, den tyske ministeren for post og telekommunikasjon, uttalte i et intervju med CNBC at Tyskland, Storbritania og Frankrike var klare for frigivningen av telemarkedet i 1998, men at han var litt redd for situasjonene i andre europeiske land.

- Vi vil bruke både sjarm og press, sa han i intervjuet med CNBC og siktet til at Tyskland skulle oppmuntre andre europeiske land til å være klare for liberaliseringen 1. januar 1998.

Denne uttalelsen kommer etter at flere europeiske land har bedt om utsettelse av liberaliseringen. Tyskland regner med at verdien av telekommunikasjonsmarkedet i Tyskland vil overstige bilmarkedet innen år 2000. Tyskerne har også beregnet at andelen av verdensmarkedet for telekommunikasjon som Tyskland kan kan kjempe om ligger på DEM 1.5 billioner.

Her i digi:tele venter vi spent på den tyske sjarmen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.