KOMMENTARER

Ubesvarte spørsmål etter Hotmail-feil

17 000 mistet tilgang til all e-post i tre døgn. Microsoft forklarer ikke hva som skjedde.

4. jan. 2011 - 14:18

Lille nyttårsaften opplevde noen brukere av Microsofts populære gratis e-posttjeneste Hotmail at de ikke lenger hadde tilgang til sine postkasser. I går ble det endelig lagt ut en melding på den offisielle Windows Live-bloggen om at feilen var fikset.

Windows Live-sjef Chris Jones forteller her at 17 355 Hotmail-brukere midlertidig mistet tilgangen til sine e-postkasser, og at det skjedde under en prosess med lastbalansering mellom servere.

– Vi avdekket feilkilden og gjenopprettet brukernes e-postkonti per i går kveld, 2. januar. Som ved alle slike henvendelser vil vi etterforske årsaken grundig og ta tiltak for å hindre gjentakelse. Vi beklager sterkt besværet dette kan ha tilført dere, våre kunder og partnere.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
Tietoevry
En voldsom økning i svindelforsøk

Her mangler ikke bare en forklaring, men også et løfte om forklaring.

En av Microsofts viktigste lanseringer i 2011 blir Office 365, en løsning der bedrifter tilbys hele kontoret i nettskyen mot en fast pris per måned.

Det kan være en god ide å forebygge angst for denne nyvinningen ved å avdekke nøyaktig hvordan 17 355 e-postkonti kunne forsvinne under noe så dagligdags som en lastbalansering.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.