Uh, huh-huh, huh-huh... fin sving, huh-huh

Nå kan du spille golf med MTV-kjendisene som ser ut som de er tegnet av en ni-åring med konsentrasjonsvansker; Beavis og Butthead entrer dataspill-verden igjen, denne gangen utstyrt med golfkøller i hendene.

Beavis og Butthead kliner til med miniatyr-golfkøller i cyberspace. Uh, huh-huh. Og de beviser nok en gang at de ikke duger som rollemodeller for tenåringer, eller noen andre for den saks skyld.

- This minigolf rocks! Uh, huh-huh, huh-huh.

Dataspillets første runde begynner i stua til Beavis og Butthead, der den hjernedøde duoen tilbringer dagen klistret til TV-skjermen. Den første golf-ballen må treffsikkert passere "åpne - lukke"-vinduet, og videre fortsetter spillet gjennom 18 hull, flankert av alt fra tortilla-chips og smeltet ost til nybonede gulv i hamburger-restauranter.

"Sjarmørene" møter hindringer som for eksempel en bøtte med vann på det ekstra glatte gulvet i burgersjappa. I jernvare-butikken er det største problemet å klare å gå utenom en rundsag og en drill. Man konfronteres også med landminer, bilbutikker, pølseboder og konsertscener. Og soverom, selvfølgelig.

Spilleren må muligens innta en dose sukker og koffein selv, skal det være mulig å holde ut gjennom alle hullene.

Man styrer slagene med en enkel "klikk, trekk bakover og slipp"-metode, og jo lenger spilleren går unna ballen, jo lenger kommer den.

Spillet er fra GT Interactive, og finnes på CD-ROM, melder Nando Media/Associated Press.

Til toppen