Ukas premiequiz: Vinn digitalt kamera

Svarer du rett på ukas digi.no-quiz kan du vinne Logitech lommekamera og mus for bærbar PC. Ukas tema er "størst og raskest".

Svarer du rett på ukas digi.no-quiz kan du vinne Logitech lommekamera og mus for bærbar PC. Ukas tema er "størst og raskest".

Når du skal kjøpe og bruke dataprodukter, er det alltid viktig å vite hvor bra det er og om det finnes noe bedre. Men hvilke produkter er de raskeste og kraftigste? I ukens konkurranse kan du bryne deg på 15 spørsmål om dette.

Vinneren stikker av med et Logitech 130 lommekamera og en Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks.

Logitechs nye Pocket Digital 130 kamera er en oppgradering av selskapets første lommekamera. Med en størrelse på et kredittkort, kommer merkelappen lommekamera virkelig til sin rett. Men kameraet har likevel blitz og en oppløsning på 1,3 megapixels. Med 16 MB internt minne koster det 1350 kroner.

Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks er spesielt utviklet for bærbare PC-er og leveres med et mottaker utformet som litt stor nøkkel som du plugger inn i USB-utgangen. Musen har to meters rekkevidde og koster 500 kroner med transportpose.

Vinneren av forrige konkurranse og en trådløs HP Deskjet 5652, ble Torfinn Haugland,

ansvarlig for konsulenttjenester hos forretningssystem-leverandøren IFS.


Noen ganger må du ha det beste og tøffeste, særlig hvis du skal investere litt fremover. Men hva er størst og best? Test deg selv i digi.nos premiequiz.
Til toppen