BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ukas premiequiz: Vinn en trådløs skriver fra HP

Det er ikke så lett å velge produkter, for IT-bransjen elsker intetsigende produktnavn. Husker du hvem som lager disse?

IT-bransjen setter sammen både kryptiske og intentsigende navn på sine produkter, men de er viktige å kunne når du skal handle eller arbeide med dem. I ukas premiequiz har vi samlet 17 produktnavn. Husker du hvem som lager hva?

Klarer du alle, får du legge igjen epost-adressen din og være med i trekningen om HPs nyeste blekkskriver, DeskJet 5850. Denne skrivere er utstyrt med seks fargepatroner og skriver ut både sort/hvitt og fargebilder i A4-størrelse - uten hvite kanter. Du får 21 sider i minuttet ved sort/hvitt-utskrifter og 15 ved fargeutskrifter.

Det mest oppsiktsvekkende ved skriveren er kanskje likevel at du slipper kabelen, for DeskJeg 5850 er egentlig en Deskjet 5652 - med WLAN-kort. Du kan dermed skrive ut trådløst, noe som gir større frihet for plassering av skriveren, både på jobb og hjemme.

HP Deskjet koster 2790 kroner og fikk nettopp svært gode testresultater hos vårt søstertidsskrift DinSide.

Les DinSides test av HP deskjet 5652

Vinner av forrige ukes quiz og to sikkerhetspakker fra Symantec ble Johan I. Borgos fra Sortland.

Produktnavn-quiz
NB! Oppdatering 17. oktober:Vinneren er kåret. Torfinn Haugland, ansvarlig for konsulenttjenester hos forretningssystem-leverandøren IFS, stikker dermed av med en trådløs HP Deskjet 5652. Du kan nå løse denne quizen og etterpå få tilgang til fasit.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.