Ultrakraftig strømforsyning til PC-en

Enkelte har større behov en andre. Derfor lanserer Ultra Products nå det selskapet hevder er verdens første ATX-kompatible strømforsyning på 2000 watt. Enheten - Ultra X3 Modular 2000W PSU - skal være omtrent 26 cm dyp og ha en effektivitet på 80 prosent ved typisk belastning. Den skal offisielt annonseres under neste ukes Consumer Electronics Show og komme i salg i løpet av kort tid.

- Det er det at vi har så stor tro på at PC-er i dag vil trenge så mye som 2000 watt. Faktisk vil de de fleste husholdningskretser ikke kunne levere den vekselsstrømseffekten som kreves for at denne enheten skal kunne levere 2000 watt med likestrøm, sier George Ali, visepresident for salg og markedsføring i Ultra Products, i en pressemelding.

- Men alltid dukker det uunngåelige spørsmålene om opp - "Har jeg nok effekt?" eller "Har strømforsyningen min nok kraft der hvor mine toppkomponenter trenger?". Det er derfor vi har satt sammen denne 2000 watt-enheten, som den endelige strømforsyningen når det gjelder likestrøms utgangseffekt. Med så mye som 1800 watt tilgjengelig i 12 volt alene, bør ikke lenger måtte bekymre seg om det er nok effekt tilgjengelig for fire kjerner, firedoble GPU-er eller store disksystemer, sier Ali.

Enheten skal leveres med livstidsgaranti. Ifølge nettstedet Legit Review, som allerede har testet og tatt bilder av enheten, skal prislappen ligger på 499 dollar.

Til toppen