Ulvær i lykkelig skilsmisse

Feedback-sjef Bjørn Petter Ulvær vil sammen med BI-professor Fred Selnes legge ny strategi på konsulent- og markedsanalyseselskapet Markup.

Feedback-sjef Bjørn Petter Ulvær vil sammen med BI-professor Fred Selnes legge ny strategi på konsulent- og markedsanalyseselskapet Markup.

digi.no har tidligere skrevet at Michael Tetzschner overtar som administrerende direktør i markedsanalysebyrået Feedback Research & Consulting etter Bjørn Petter Ulvær. Det var meningen at Ulvær skulle gå over til en stilling i det svenske moderselskapet Sifo Research & Consulting, men i stedet sa han opp jobben for å begynne i konsulentfirmaet Markup.

BI-professor Fred Selnes, som også har vært rektor ved NMH, etablerte selskapet Markup i september 1996. Når Ulvær kommer inn 1. mai neste år, vil de legge ny strategi: - Primærfokus vil være at selskapet skal drive med rådgivning innenfor markedsstrategi og marketing, sier Ulvær til digi.no.

I løpet av neste år vil fem eller seks "kjente og anerkjente personer også si opp sine topstillinger for å gå inn i Markup", hevder Ulvær, uten å ville gå nærmere inn på hvem disse er.

I dag har selskapet fire ansatte, og driver mest med kundetilfredshet og kundeovervåkning ved å få markedsorientert bedriftene gjennom impulser fra kundene. Seniorveileder John Aage Tisløv sier til digi.no at det er viktig at bedriften går videre, og at dette er en naturlig endring.

Markup vil på noen områder bli en konkurrent til Feedback, men Ulvær understreker at det har vært en lykkelig skilsmisse. Han vil ikke kommentere eventuelle karantenebestemmelser.

Til toppen