AVTALER & KONTRAKTER

Umoe IKT får kontrakt med 100 butikker

100 butikker i Norge vil nå få kommunikasjons-tjenester fra Umoe IKT.

16. juli 2007 - 09:24

TESS har valgt Umoe IKT som leverandør av kommunikasjonstjenester for alle sine 100 butikker i Norge. Den valgte løsningen inneholder tjenester rundt blant annet betalingstransaksjoner (BBS), internett aksess, VPN for mobile brukere, taletrafikk og IP telefoni.

Avtalen har en varighet på 3 år. Hovedelementene i avtalen er kommunikasjonstjenester rundt betalingstransaksjoner (BBS), bedriftsekstern taletrafikk, IP telefoni og hjemmekontorløsning til alle TESS sine avdelinger i Norge. Avtalen har en total verdi på 20 millioner kroner.

TESS er en landsomfattende leverandør av produkter og tjenester til profesjonelle brukere innen industri, offshore, havbruk, landbruk og entreprenørvirksomhet. Produktene distribueres gjennom mer enn 90 egen eide butikker. Alle med lokalt tilpasset tjenestemeny og lager. Total omsetning i 2006 var 1,57 milliarder kroner.

Kommunikasjonsavtalen vil dekke alle eksisterende behov for kommunikasjon mellom utekontorene og mot tjenesteleverandøren i nettet. Avtalen gir Umoe IKT ansvaret for all leveranse, drift og oppfølging av leveransen. For å ivareta sikkerheten leveres hovedaksess med full redundans inn til Umoe IKT sitt driftsenter.

Umoe IKT skal levere kommunikasjonstjenester gjennom sentrale driftsentre, men selskapet har også en landsdekkende serviceorganisasjon som bistår med sin kompetanse på stedet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.