Une på handletur i Sverige

Superoffice-sjef Une Amundsen har lagt inn et bud på sin svenske konkurrent Caesar. Går kjøpet i orden, blir de to selskapene markedsleder i Europa.

Superoffice-sjef Une Amundsen har lagt inn et bud på sin svenske konkurrent Caesar. Går kjøpet i orden, blir de to selskapene markedsleder i Europa.

Hvis eierne av Caesar sier ja, mener Une Amundsen at Superoffice blir den største leverandøren av verktøy for kundekontakt og salg i Europa.
Amundsen har budt de svenske eierne 3,35 millioner Superoffice-aksjer som i går var verd 189 millioner kroner.
Les om Superoffices planer fremover:
SuperOffice vil samle småbedriftene på nett
SuperOffice fra minus til pluss
Bill Gates på Une Amundsens Europa-lag
Lover ny SuperOffice-versjon
Caesar har hovedkvarter i Göteborg og kontorer i Stockholm, Malmø og Oslo. Med 500 kunder og 25,000 brukere er Caesar markedsleder i Sverige. Superoffice er dog større med sine 21,000 kunder og 210,000 brukere.


Superoffice mener Caesars løsninger er mer avanserte enn deres egne og dekker bedre inn for behovene til de mellomstore selskapene (25-1000 brukere). Dagens Superoffice er et enklere produkt som lar brukere holde styr på kontakter og aktivitet ved å knytte dokumenter og avtaler til disse kontaktene. Caesar-pakken krever mer tilpasning, men knytter salg og markedsførings-avdelinger tett sammen.

Superoffice sin plan er i løpet av et til to år å smelte de to produktrekkene i selskapene sammen til et felles skalertbart produkt. Sier de svenske eierne ja, vil Superoffice etter oppkjøpet ha 272 ansatte, hvorav 50 arbeider med utvikling.

Til toppen