Unge talenter til Nextra

Lederkabalen i Telenor-selskapet Nextra er klar.

Lederkabalen i Telenor-selskapet Nextra er klar.

Telenor-selskapet Nextra i Norge får ny ledelse. Unge talenter er rekruttert for å skape Norges fremste tjenesteleverandør av Internett-baserte kommunikasjonsløsninger for næringslivet, skriver Telenor i en pressemelding.

Ledelsen i Nextra består nå av Sveinung Hole (ny administrerende direktør), Rolv-Erik Spilling (ny direktør for produkt- og forretningsutvikling) og Diego MacKee (ny markedsdirektør), i tillegg til Dag Mjelde (teknisk direktør) og Kirsten Dalholt (økonomidirektør).

Ledelsen av Nextra-gruppen og forretningsområdet Internett i Norge, forblir uendret, og ansvarlig her er konserndirektør Morten Lundal.

- Nextra er et ungt selskap. Vi har søkt å finne ledere med samme profil, som allerede har vist stor dyktighet og som har en iboende entreprenørkultur, skriver Lundal i pressemeldingen.

Diego MacKee har allerede tiltrådt sin nye stilling, mens Rolv-Erik Spilling begynner i Nextra i mai og Sveinung Hole i august. Fram til 1. august er Kirsten Dalholt fungerende administrerende direktør.

Til toppen