Unit4 ansetter Thomas Otter som senior rådgiver


Thomas Otter, Unit4.
Thomas Otter, Unit4. (Foto: Unit4)


Unit4 har ansatt Thomas Otter som uavhengig senior rådgiver, skriver selskapet i en pressemelding. Unit4 er et norsk selskap som leverer ERP-løsninger og som har røtter tilbake til Agresso. Selskapet har nå avdelinger flere steder i verden.

Otter har ifølge pressemeldingen erfaring gjennom flere tiår innen HR-teknologi, og dannet i fjor Otter Advisory. Han har vært analytiker i Gartner og leder for SAP SuccessFactor, og bistått organisasjoner med teknologiske valg innen HR.

– Vi leverer allerede en kraftig holistisk opplevelse gjennom våre løsninger, men vi ønsker å gjøre mer. HR og talentutvikling er vitale komponenter for å forbedre ansattes opplevelser og tiltrekke de beste talentene. Med tett samarbeid med meg selv, ledelsen og våre produktsjefer, vil Thomas spille en viktig rolle når vi utvikler og utvider vår HR-løsning og servicemuligheter, sier Matthias Thurner, CPO i Unit4, i pressemeldingen.

- Potensialet for at HR-programvare kan endre måten vi jobber på er veldig reell. Unit4 gjør allerede stor fremgang innen brukeropplevelse og jeg ser frem til å hjelpe selskapet videreutvikle disse løsningene, sier Otter.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no. Husk bilde!

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen