Unngå advokater på nakken

Jusstorget.no er et nytt nettsted der både bedrifter og privatpersoner skal kunne finne begripelige svar på juridiske spørsmål.

Jusstorget.no tilbyr tilgang til et bredt spekter av juridisk informasjon og advokattjenester over hele landet.

- Internett blir om ikke lenge den viktigste kanalen for formidling av juridisk informasjon og advokattjenester, mener advokat Carl F. Kjeldsberg, daglig leder, gründer og ansvarlig redaktør i Jusstorget.no.

Det nye nettstedet er tilrettelagt for næringsdrivende og privatpersoner.

Hensikten med nettstedet er at disse på en enkel måte skal kunne finne begripelige svar på juridiske spørsmål som ofte dukker opp. Med noen tastetrykk skal de også kunne finne en advokat i nærheten og som har spesialkompetanse på det de lurer på.

- Et vanlig problem for mange næringsdrivende er for eksempel at butikktyver går fri fordi anmelderen ikke har de nødvendige formaliteter på plass. Jusstorget gir en lettfattelig oversikt over reglene, og nødvendige skjemaer kan lastes ned. Ved å søke på strafferett finner man advokater som har kompetanse på området, sier Kjeldsberg i en pressemelding.

- Mange av Norges to millioner nettbrukere vil oppsøke lett tilgjengelige nettsteder hvor de kan finne begripelige svar på grunnleggende juridiske spørsmål, og hjelpen skal heller ikke være langt unna for dem som ønsker advokatbistand, uttaler gründeren.

Til toppen