Urent trav fra Rikstoto

Dersom Dan Børge Akerø tar for store andeler av det norske spillermarkedet med Online Club, vil Narvesen legge ut sine kommisjonærer på nett.

Dersom Dan Børge Akerø tar for store andeler av det norske spillermarkedet med Online Club, vil Narvesen legge ut sine kommisjonærer på nett.

- Dersom Norsk Rikstoto har inngått en slik avtale med Akerø, blir vi nødt til å vurdere hvilke mottiltak vi kan møte dette med, sier administrasjonssjef Terje Noreng i Narvesen til digi:media.

Som Norsk Rikstotos største kommisjonær i Norge, er Narvesen ikke glad for den avtalen spilleselskapet nå har inngått med Dan Børge Akerøs Online Club AS om å legge ut Rikstoto på internett. Denne avtalen betegner Noreng som urent trav overfor samarbeidspartnerene.

Han legger til at Narvesen ikke vil sitte rolig å se på at Akerø tar en stor andel av spillemarkedet i Norge.

- Vi har en del interesser å forsvare her. En mulighet er å legge ut våre egne kommisjonærer på nettet, sier Noreng som ikke kan se at Norsk Rikstoto vil kunne hindre dette.

- Vi er Norsk Rikstotos samarbeidspartner på kommisjonærmarkedet. Hvis en av våre butikker legger ut sine tjenester på internett, og lar folk komme til butikken for å gjøre opp, ser ikke jeg at Rikstoto kan hindre dette.

Et annet mottiltak Noreng nevner er å gjøre det mer attraktivt for folk å komme til butikken med bongene sine.

- Vi må tilby en kundebehandling som gjør at spillerne ønsker å komme til oss istedet for å bruke nettet.

Han mener likevel at nettet vil kunne ta en del av omsetningen fra de tradisjonelle butikkene. Narvesen har derfor flere internettprosjekter på gang. Foreløpig er ikke spillemarkedet blant disse, men Noreng utelukker ikke at dette kan komme.

- Vi tror at internett vil være med på å øke det totale spillemarkedet. Likevel vil det selvfølgelig kunne gå utover vår omsetning i de tradisjonelle butikkene. Vi vurderer derfor både truslene og mulighetene nettet gir, sier han.

Til toppen