JUSS OG SAMFUNN

USWeb ekspanderer i Europa

Norge var det femte landet som webbyrået USWeb/CKS entret i Europa. Nå utvides operasjonene med ytterligere tre når byrået overtar en webaktør med både NATO og EU-kommisjonen på kundelisten.

Herman Berg
3. mai 1999 - 09:52

USWeb/CKS bygger, i motsetning til i Norge, ikke fra bunn når de entrer Benelux-landene.

De børsnoterte amerikanerne kjøper opp Case Consult, et selskap som har bygget en betydelig kundeliste. Både NATO, EU-kommisjonen, Crédit Lyonnais Luxembourg og Industrial Bank of Japan er blant de mange aktørene som USWeb nå får i porteføljen.

Det amerikanske byrået, som blant annet satser på styrke gjennom volum med over 2.500 ansatte, har 550 av dem lokalisert i Europa. Én av disse ansatte vil få ansvaret for hele den europeiske operasjonen.

Administrerende direktør i Case Consult blir ikke bare ansvarlig for virksomheten i Belgia, Nederland og Luxemburg. Jan Picavet blir overordnet for hele Europa. Han får blant annet ansvaret for ytterligere ekspansjon i regionen samt overoppsyn med de finansielle resultatene.

Picavet var i fem år toppsjef i selskapet Computer Sciences Corporation (CSC), et IT-selskap med sterkt fotfeste i sentral-Europa, før han startet i Case Consult.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.