Ute etter kraft-karrière?

Rekrutteringsselskapet Jobpilot i Norge skal sammen med Montel lage en egen tjeneste for rekruttering av folk til kraftbransjen. - Hånd i hanske, sier Montel-sjef Tom Nyblin.

Rekrutteringsselskapet Jobpilot i Norge skal sammen med Montel lage en egen tjeneste for rekruttering av folk til kraftbransjen. - Hånd i hanske, sier Montel-sjef Tom Nyblin.

Montel AS, en nyhets- og informasjonstjeneste for kraftbransjen i Nord-Europa, formidler nå stillingsannonser på sitt nettsted, Montel Internet Service. I første rekke er det nordiske energi- og kraftselskaper som gjennom Jobpilot vil rekruttere folk på denne måten.

Samarbeidet innebærer, ifølge en pressemelding fra selskapene, at Montel-abonnentene (som er kraftbransjefolk over hele Nord-Europa) vil få tilgang til en direkte link til Jobpilots seksjon for "power career" - eller på norsk: kraft-karrière.

- Kraftbransjen har vært i en rivende utvikling siden el-markedet ble avregulert på begynnelsen av 90-tallet, sier daglig leder i Jobpilot Norge, Pål Kastensson, i pressemeldingen.

Selskapene hevder at det i dag er meget stor etterspørsel etter folk med spesialkompetanse innenfor dette feltet, og da først og fremst ingeniører og økonomer. Siden Jobpilot lenge har formidlet stillinger som krever høyere utdannelse, har kraftbransjen vært en naturlig del av selskapets satsing.

Når Jobpilot og Montel nå går sammen om en slik rekrutteringstjeneste, er det første gang i Europa at kraftbransjen får et eget rekrutteringsnettsted.
Tom Nyblin, daglig leder for Montel, sier selskapet lenge har hatt planer om å starte en jobbrekrutteringstjeneste for kraftbransjen.


- Jobpilots konsept og internasjonale profil passer som hånd i hanske med vår forretningsidé om å være den tjenesten som har den beste nyhets- og informasjonsdekningen for kraftbransjen i Nord-Europa, sier Nyblin.

Han hevder at så godt som samtlige som arbeider med kraft i Norge, Sverige, Finland og Danmark abonnerer på en eller flere av Montels tjenester.

Til toppen