BEDRIFTSTEKNOLOGI

Utviklere i flokk til Microsoft

Microsoft samlet mer enn 450 norske utviklere til utviklerkonferanse i Oslo onsdag. - Den store deltakelsen viser at Microsofts utviklerverktøy engasjerer utviklere i fra stadig flere leire, sier Ole Tom Seierstad i Microsoft Norge.

Eirik Flaa
3. apr. 1997 - 13:00

Microsoft avviklet tirsdag sine "Developer Days" i Oslo, med en presentasjon av sin nye utviklersuite Visual Studio. Lanseringen fikk en formidabel velkomst av over 450 utviklere som ønsket å få et innblikk i hva programvaregiganten har å tilby.

- Den store interessen viser at stadig flere er opptatt av hva Microsoft har å tilby utviklere. Tendensen ser ut til å være at vi får interessenter med bakgrunn fra flere leire, sier Microsofts Ole Tom Seierstad til Digi:data.

- Vi burde tydeligvis satt av mer plass sier Seierstad, og legger til at den nye verktøypakken Visual Studio samler alle de nye verktøyene i et integrert konsept og derfor har et bredt nedslagsfelt.

- Vi har samlet appliksjonsutviklingsverktøyene rundt Office 97, det vil si at vi tillater utviklerne å la sine applikasjoner dele moduler med komponentene i Office 97, sier Seierstad.

Helt nytt fra Microsoft i denne runden er et nytt verktøy kalt Interdev. Det dreier seg om et databasebasert utviklerverktøy som lar deg lage, publisere og styre interaktive nettapplikasjoner. I tillegg har det kommet en ny versjon av VisualJava++, som i følge Microsoft skal inneholde verdens raskeste Java kompilator.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.