KORTNYTT

Vant på å kombinere IP-teknologi med alarm

Alarmleverandøren Securinet vant på teknologi som kombinerer moderne IP teknologi med overvåket alarm og dataoverføring.

8. nov. 2006 - 11:17

SecuriNet, som utvikler og selger overvåket alarm- og dataoverføring er kåret til Årets Bedrift i Lillehammer 2006. Det er en jury bestående av representanter fra Nordea, næringslivet i Lillehammer og Lillehammer Kommune som har kåret SecuriNet til Årets Bedrift i Lillehammer 2006.

De viktigste kriteriene som blir lagt til grunn for kåringen er finansielt resultat, nyskapning/innovasjonsevne, kompetanseutvikling og profil/service. SecuriNet er den tredje vinneren av Årets Bedrift i Lillehammer. De to foregående vinnerne er de to kjente eksportbedriftene Lillehammer Uldvarefabrik og Swix Sport.

SecuriNet jobber primært med å utvikle, drifte og selge overvåking og dirigering av alarm- og kontrollsystemer for bedrifter og husholdninger slik at disse kan sikre sine verdier. SecuriNet som har sin rolle mellom telekommunikasjon og sikkerhetsbransjen har 40 ansatte og har over 22.000 kunder. Selskapet lanserte i april i år ALTEL IP som er en ny tjeneste som kombinerer moderne IP teknologi med overvåket alarm og dataoverføring.

Selskapet er en del av Multicom Security som er ledende på overvåket alarmoverføring i Skandinavia. Til sammen har Multicom Security mer enn 50 000 kunder i Norge og Sverige.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.