AVTALER & KONTRAKTER

Vant storkontrakt med NAV

Skal levere programvare og konsulenter.

NAV, med IKT-direktør Nina Aulie i spissen, har valgt Atea som leverandør av programvare og konsulenttjenester.
NAV, med IKT-direktør Nina Aulie i spissen, har valgt Atea som leverandør av programvare og konsulenttjenester.
30. jan. 2012 - 09:01

Det børsnoterte IT-selskapet Atea melder mandag at de har inngått en avtale med NAV om leveranse av programvare og konsulenttjenester. Avtalene har en varighet på tre år med opsjon på utvidelse ytterligere to år. Atea estimerer verdien på avtalene til 70 millioner kroner.

Etter anbudsrunder valgte NAV å signere rammeavtaler med Atea for leveranse av IBM systemprogramvare for sentrale og distribuerte plattformer. Dette gjør at Atea nå har avtaler med NAV for både maskinvare, programvare og tjenester, melder selskapet i en pressemelding.

NAV fullførte i 2011 flere konkurranser om rammeavtaler for konsulenttjenester de kommende årene. Atea ble valgt som leverandør innenfor områdene datakommunikasjon, operativsystemer og datalagring.

Med 14 000 ansatte fordelt på 450 kontorer og gjennom å forvalte en tredjedel av statsbudsjettet er NAV en betydelig innkjøper av IT-tjenester.

- NAV er en stor og viktig kunde for Atea og vi har over tid hatt et godt partnerskap. Det er ekstra gledelig at NAV nå benytter oss på helt nye områder, sier Steinar Sønsteby, som leder Atea i Norge.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.