AVTALER & KONTRAKTER

Vant trådløs skolekontrakt

Sikret millionavtale med høyskoler og universitet over hele landet.

11. juli 2011 - 08:31

Mandag morgen melder Datametrix at de har blitt valgt som samarbeidsparter for å levere trådløst nett til alle høyskoler, universiteter og forskningsinstitutter som er tilknyttet Uninetts avtaler.

Estimert verdi på avtalen er på mellom 30 og 40 millioner kroner over fire år, opplyser selskapet i en pressemelding.

Nettverksløsningene og tilhørende infrastruktur Datametrix skal levere er fra Cisco, som også skal levere bistand i forbindelse med dekningsprøver, installasjon, konfigurering og opplæring rundt de aktuelle løsningene.

- Trådløse nettverk er et strategisk satsningsområde for Datametrix, og avtalen med Uninett føyer seg inn i rekken av flere større leveranser på dette området det siste året. Rammeavtalen er vunnet etter en tøff anbudskonkurranse, og det er alltid tilfredsstillende å gå seirende ut av konkurranser, da dette også gir en bekreftelse på at vi besitter markedsledende kompetanse og teknologi på dette fagfeltet. At avtalen i tillegg er av en betydelig størrelse og løper i inntil fire år, gjør dette til en strategisk viktig avtale for oss, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.