Våre nye millionærer

Det måtte jo skje til slutt. Tilbake etter sjølpålagt asyl fra internettverdenen er jeg tilbake for fullt for å slakte flere. For slakte skal jeg gjøre, det er tross alt det eneste jeg kan.

Det måtte jo skje til slutt. Tilbake etter sjølpålagt asyl fra internettverdenen er jeg tilbake for fullt for å slakte flere. For slakte skal jeg gjøre, det er tross alt det eneste jeg kan.

Jeg er sint! Veldig sint! Hva f.. går det av mediafolkene i dette landet? De siste månedene har jeg ikke hørt om annet enn de nyrike kvisetrynene som får klimaks på balkongene på Aker Brygge.

Dagspressa, ukebladene - you name it. Alle skal skrive om "våre nye millionærer". Kom igjen, jeg driter da totalt i snørrunger uten noen som helst form for sosial intelligens. Vi prater om kids som forteller historier som "Snow white's OSI Modell and its 7 layers". Disse folkene er jo like teite som Mensa-trynene som ikke gjør annet enn å pimpe hvitvin og prate i sirkeldefinisjoner.

Jeg er selv prostituert. Jeg driver og tar MCSE-sertifiseringene for å trygge fremtiden min. Men om folk tror jeg gjør det for å få fet jobb til 350.000 i året, tar de grundig feil. Jeg tar sertifiseringene fordi jeg faktisk ikke har noen som helst form for utdannelse. Jeg mangler fortsatt naturfag fra videregående.

Kommer jeg i cash-crunch kan jeg alltids begynne å jobbe med nettverk. Hvilken annen retning innen næringslivet kan man studere ett år, ta seks sertifiseringer, for så å være garantert en godt betalt jobb?

Det skulle vært motsatt. Man burde hatt SSSK-sertifiseringer. Statens Sertifiserte Sykepleier Konsulent. Hvor man fikk 350.000 for å jobbe innen helse- og sosial sektoren. Jeg ville heller blitt SSSK-sertifisert da.

Jeg trodde vi levde i en velferdsstat hvor alle var like? Så feil det går an å ta. Akkurat som i alle andre land idoliserer vi rike folk. Før var det skipsrederne, nå er det kvisetrynene. Alle skal bli millionærer gjennom Lotto eller Juritzen. Vil du bli millionær?

Sauementalitet.

Nei, kjære media. Hva med å skrive om ekte ting som faktisk er viktig. Hvor mange av dere har ikke godt av å heller høre om flomofrene i Mosambik. Man burde bannlyst Lotto og Juritzen. Man skulle sendt Dagsrevyen 24 timer i døgnet så folk ble litt opplyste igjen.


Hvor er det blitt av sosialismen i dette landet her? Vi ter oss som USAs Europa-avdeling.

Og til dere kvisetrynene: Hva med å kjøpe en litt mindre leilighet og sende resten av pengene til Mosambik? Hva med Juritzen som kjører programmet "Hvordan vinne en flaske vann" nede i Mosambik?

Til toppen