BEDRIFTSTEKNOLOGI

Velg bort plagsomme telefoner

Vil du ikke ta telefonen? Telenor lanserer nå en ny silingsmulighet i tjenesten InTouch. Man kan sile vekk uvedkommende samtaler og ta inn de viktige på mobilen.

Therese Werenskiold
16. feb. 2001 - 06:10
Telenor

På denne måten er det mulig å sile vekk uvedkommende samtaler og slippe gjennom de viktige, skriver selskapet i en pressemelding.

Man kan velge inntil ti telefonnummer man vil skal gå direkte til MobilSvar. Når noen ringer fra disse telefonnumrene, vil det ikke ringe på fasttelefonen, men viderekobles direkte til mobilens telefonsvarer. Man har også muligheten til å legge inn ti telefonnummer som alltid skal viderekobles til mobiltelefonen - uavhengig av hvilket viderekoblingsalternativ man har valgt som standard.

Med InTouch får kundene en felles telefonsvarer for fast- og mobiltelefon fordi den knytter sammen fasttelefon, GSM mobiltelefon og mobilsvar via fasttelefon-nummeret. Viderekoblingen styres via mobiltelefonen, fasttelefonen, Internett eller WAP.

Tjenesten er, ifølge prosjektdirektør Thor Christian Tuv, utviklet for at fok skal kunne være tilgjengelige, og den nye funksjonaliteten er utviklet for at folk skal kunne styre denne tilgjengeligheten.

Selve tjenesten koster ikke noe, men man betaler for å ta imot en samtale som viderekobles fra hjemme-/kontortelefonen til mobiltelefonen. Vanlig viderekoblingspris er kr. 1,34. Samtaler som viderekobles til MobilSvar koster ikke noe.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra