RESULTATERFINANS

Velkommen til digi.no/finans

Hva er det Context Vision egentlig driver med? Vil Merkantildata nå 5,5 millarder i omsetning neste år? digi.no/finans gir deg trendene og den daglige oppdateringen på finansiell IT i Norge og internasjonalt. Tjenesten er som digi.no forøvrig - helt gratis, skriver Eirik Flaa i sin intorduksjonskommentar.

Eirik Flaa
12. nov. 1997 - 22:35

I IT-verdenen skjer ting fort: fusjoner, selskapsetableringer og kunngjøring av nye teknologier er daglige affærer. De tilsynelatende største floppene kan gjerne være de største gullgruvene - eller omvendt.

Å skille mellom dem er forrunt dem med teft - eller dem med tilgang på riktig informasjon til rett tid. Det er dette som er tanken bak digi.no/finans: å gi deg finansielle kursdrivende nyheter fra IT-verdenen - basert på våre erfaring i IT-bransjene samt våken gravende journalistikk. Vi ønsker å være din beste kilde for finansiell informasjon om de elektroniske bransjene. Enten du er småsparer, profesjonell investor, analytiker eller simpelthen har kommersiell interesse for IT, tror vi du vil du ha utbytte av vår nye seksjon.

Ett viktig fokus i digi.no/finans er selskapene som inngår i IT-indeksen på Oslo Børs, men også internasjonale selskaper av betydning vil bli fulgt opp. Et daglig innslag på digi.no/finans vil være IT-børskommentaren - der vi gir en oversikt over de viktigste nyhetene og de største kursbevegelsene for de børsnorete IT-selskapene.

digi.no/finans vil også skrive om progresjonen til IT-selskaper på den unoterte lista, såvel som informasjonsteksnologiske knoppskytinger med potensial utenom det vanlige. Også endringer i offentlige rammebetingelser for næringen vil være et prioritert fagområde for digi.no/finans.

I motsetning til et nyhetsbyrå, vil digi.no/finans gi deg dybden i stoffet. Nyheter av stor interesse, som kommer som meldinger fra Oslo Børs, vil vi få ut så raskt som teknologien tillater det, men merverdien du får gjennom digi.no/finans vil først og fremst være gjennom egenprodusert stoff. Like så viktig som å gi deg innholdet i en børsmelding, er å sette børsmeldingen i et perspektiv. Vi vil utnytte Internett og digi.no's fortrinn til det fulleste ved å gi deg nyhetene raskt og med lenker til dybdeinformasjon.

Som i digi.no forøvrig vil også digi.no/finans bli basert på interaktivitet, og vi mottar daglig inspill og tilbakemeldinger fra våre lesere på e-post. Vi oppfordrer deg som leser til å fortsette med dette, og nå i startfasen av digi.no/finans ser vi gjerne at du kommer med inspill rundt vår nye tjeneste. Vi kan love mange spennende ting i digi.no/finans i tiden fremover.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.