TELEKOM

Velutstyrt Windows-mobil fra Kina

Meizu er mest kjent for MP3-spillere, men planlegger en mobil med svært god skjerm.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
18. mai 2007 - 10:26

Flere nettsteder, blant annet Akihabaranews.com og MeizuMe.com, har denne våren beskrevet en kommende mobiltelefon fra kinesiske Meizu, som utseendemessig minner mye om blant annet Apples kommende iPhone, men som skal være utstyrt med Windows CE 6.

Mobilen, som skal hete MiniOne og tidligere har vært kjent under navnet M8, skal være en GSM-telefon med støtte for Edge og 3G. Den skal være utstyrt med en Samsung ARM11 533 MHz prosessor og 128 MB DDR-minne. Berøringsskjermen skal ha en oppløsning på 720 x 480 piksler.

MiniOne skal være utstyrt med to kameraer, hvor de beste støtter en oppløsning på 3 megapiksler. Den skal dessuten ha støtte for BlueTooth, WLAN, DMB (Digital Multimedia Broadcasting) og avspilling av vanlige videoformater. GPS-støtte og videoutganger skal gjøres tilgjengelig som tilleggsfunksjonalitet.

Stort sett må informasjonen antas å være uoffisiell. Det står nesten ingenting om mobilen på Meizos engelskspråklige nettsted, mens bildet nedenfor er gjengitt sammen med navnet.

Akihabaranews.com skriver at mobilen vil koste mellom 190 og 330 euro, avhengig av lagringskapasiteten som er på mellom 4 og 16 GB.

Det antas at de ulike utgavene av MiniOne vil komme på markedet før jul.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.