Vendelas bedre halvdel flyr stadig høyere

Olaf H. Thommessen (33), lillebroren til Christian Thommessen, er ansatt som ny markedsdirektør i Nera SatCom.

Olaf H. Thommessen (33), lillebroren til Christian Thommessen, er ansatt som ny markedsdirektør i Nera SatCom.

Olaf H. Thommesen er tillagt oppgaver og ansvar innen markedskommunikasjon, strategi og forretningsutvikling innen Nera SatCom AS. Han er også tillagt ansvar innen Nera-gruppen, blant annet for utvikling av konsernets merkevarestrategi og Internett- / e-handel-strategi, opplyser selskapet i en pressemelding.

Han har en lang karriére bak seg til tross for sin unge alder.

Han er siviløkonom fra BI og har i tillegg en mastergrad fra Lausanne. Han har også studert statsvitenskap i Paris. Thommessen kommer fra stillingen som senior rådgiver/prosjektleder ved konsulentfirmaet Mitchell Madison Group i New York. Her har han arbeidet som strategirådgiver for toppledelsen i multinasjonale selskaper som Xerox, Reuters og andre.

Etter at selskapet ble innlemmet i verdens største Internettselskap, marchFirst, har han også arbeidet med spesielt Internett-relaterte problemstillinger.

Tidligere har Thommessen vært rådgiver ved Eksportrådets Paris-kontor, produktsjef i Orkla samt direktør i Storebrand.

I øyeblikket er Thommessen i New York. Informasjonsdirektør Helge Skaar sier til digi.no at et selskap med så sterkt teknologifokus som Nera er svært fornøyd når de får tak i dyktige folk med markedsbakgrunn.

Til toppen