Verdens dyreste domenenavn solgt

Domenenavnet Porn.com er nå solgt, til tidenes trolig dyreste domenenavn.

Domenenavnet Porn.com er nå solgt, til tidenes trolig dyreste domenenavn.

Moniker har akkurat bekreftet at de har vært mellomleddet i salget av det som antageligvis er tidenes dyreste domenenavn, nemlig Porn.com som nå er solgt for over 9.5 millioner dollar eller over 57 millioner kroner i kontanter.

Den endelige prisen er ikke offentliggjort, men kjøperen MXN Limited bekrefter på sin side at de har kjøpt domenenavnet for over 9 millioner dollar.

Porn.com går da inn på en antatt første plass over tidenes dyreste domenenavn som er solgt for et rent kontant beløp, da salget av Sex.com for 12 millioner dollar også involverte en del aksjer i tillegg til at den endelige prisen ikke er 100 prosent bekreftet ennå.

MXNs planer for domenenavnet Porn.com er ikke offentliggjorte ennå, men for et domenenavn av en slik karakter og som har flere millioner månedlige besøkende så burde vel innholdet på en ny side være ganske åpenlys….

De anser dette som et langtidsprosjekt, og vil holde domenenavnet parkert på en PPC (pay-per-click) side intill videre.

Porn.com ble også forsøkt auksjonert bort på T.R.A.F.F.I.C. West domenenavn konferansen for litt siden, men høyeste bud kom da «bare» opp i nesten 7 millioner dollar, noe som var lavere enn tidligere eier var villig til å selge for.

Moniker forhandlet i etterkant av auksjonen med interreserte parter, og det endte da med salg til MXN Int.

Til toppen