Verdens nyttigste nettsted

Alt foreldrene dine burde ha lært deg på ett nettsted - fra å sy i knapper til å skifte olje på bilen. Det må vel kunne kalles verdens nyttigste nettsted?

Alt foreldrene dine burde ha lært deg på ett nettsted - fra å sy i knapper til å skifte olje på bilen. Det må vel kunne kalles verdens nyttigste nettsted?

Learn2 er et nettsted som er nærmest genialt, etter min mening. Det er jo tusenvis av små ting i hverdagen som "alle" kan, som man selvfølgelig burde kunne - og som er helt håpløse hvis man tilfeldigvis aldri har lært det. Learn2 har samlet enkle forklaringer på slike selvfølgelige hverdagsferdigheter - alt fra å knyte slips og åpne champagne til å reparere en glidelås, koke egg (!) og skrive en tale.

Med andre ord: Alt du trenger å kunne for å være selvhjulpen med alle slags praktiske, dagligdagse ferdigheter.

Siten har hundrevis av forskjellige "oppskrifter", enkelt inndelt i kategorier som Looking Sharp (tips om påkledning og utseende), Technowise (oppkobling av data- og annet teknisk utstyr), Work It (jobbrelaterte tips, bl.a. hva man bør pakke til en forretningsreise) og Bon Appetit (tips om matlaging, valg av viner osv).

Du finner selvfølgelig også oppskrifter på alle slags småreparasjoner i huset, en egen seksjon for bilreparasjoner og til og med en kommunikasjons-seksjon der du for eksempel kan lære deg nok fransk til å klare deg på ferieturen til Paris. Er du uvant med barn, så klikk på "Parenting Skills". Her finner du ut hvordan du skifter bleier og roer et barn som skriker. Og hvis du føler deg elendig, så prøv "Feeling Good"-seksjonen. Her er det nyttige helsetips som hvordan man pleier en bakrus, stopper neseblod og kurerer hikke.Det finnes masse annet også, men resten får du finne ut selv. Følg linken i margen til høyre, og bokmerk likegodt nettstedet når du først er der. Jeg kan garantere deg at du før eller senere kommer til å trenge det!

Til toppen