JUSS OG SAMFUNN

Verdens største IT-forlag relanserer på Internett

Moderselskapet til Computerworld og PC World, IDG, skal satse hardere på nettet i Norge. Planen er å lansere en ny portal for IT-informasjon i mai i år.

Sigvald Sveinbjørnsson
5. mars 2001 - 11:22

IDG Norge er i full gang med å etablere en ny Internett-portal med IT-informasjon. Dette bekrefter administrerende direktør Morten Hansen i IDG, overfor digitoday.no.

Hansen sier at Computerworld fremdeles kommer til å være på nettet som i dag, sammen med PC World og flere av forlagets andre publikasjoner. Nysatsingen, som ikke har fått et navn ennå, skal gjøre det enkelt for brukeren å finne frem til IT-informasjon på nettet.


- Vi er interessert i å tilfredsstille informasjonsbehovet omkring IT, sier Hansen til digitoday.no og forklarer at dette er intensjonen til den nye nettjenesten.

Hansen holder en knapp på at den nye tjenesten vil bli hetende ITworld.no. Dette er det samme domenet som IDG har samlet seg under i USA, og som skal samle hele informasjonvirksomheten til det store forlagskonsernet.


- Dette skal være et naturlig nettsted for de som vil finne informasjon om IT, enten dette er nybegynnere eller profesjonelle. Det er der man skal gå for å informasjon om nye IT-bøker, kongresser og messer, nyheter og mye mer, sier Hansen.IDG-sjefen sier til digitoday.no at de tenker pragmatisk på sin nye nettjeneste, og at det ikke kommer til å bli noe "nytt Scandinavia Online."

Roar Nerdal


-Vi har ingen hast og har en meget god og stor stab, sier Hansen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.