JUSS OG SAMFUNN

Verdensutstilling på Internett

15. mars åpner "World Exhibit" sitt websted. Meningen er å ha en permanent døgnåpen utstilling av all slags varer og tjenester fra selskaper over hele verden.

Eirik Rossen
28. feb. 1997 - 12:00

Varene er fordelt på 18 kategorier, blant dem biler, edb, musikk, industrielt utstyr, leker, finans og forsikring, klær, tjenester, reiser osv. Disse kategoriene utgjør hver sin virtuelle "hall". Hver hall er organisert i en rekke boder som besøkende kan klikke på. I disse dager, før åpningen, er ledige boder tomme, mens de opptatte er merket "reservert".

En søkemotor lar den besøkende søke varer og tjenester per kategori og per geografisk område.

Kontaktperson er Tero Sahrakorpi som også kan nåes på telefon +1 954 426 3775. Selskapet som oppgis på webstedet er det amerikanske firmaet Netcom Consulting.

De første hundre utstillere loves en gratis måned. Ellers koster en måned 300 USD, inkludert 3 MB lagerplass og e-post. Ønsker du bare en indeksside med pekere til et tilbud du har utviklet et annet sted, er prisen 250 USD i måneden.

Organisatoren lover sterk markedsføring av webstedet over Internettet, og forventer 10.000 besøkende daglig den første tiden etter åpningen. De mener det tekniske opplegget er tilstrekkelig til at utstillerne kan gi grundige demonstrasjoner av sine produkter og tjenester, og tilby sine kunder en interaktiv opplevelse.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.