JUSS OG SAMFUNN

Verktøykasse for webmekanikere

Dynamisk HTML? XML? Style sheets? Browser ditt eller browser datt? Webmonkey er stedet for deg som vil vite mer om hvor webteknologien går. Teknisk, javel, men definitvt også pensum for vanlige idioter som undertegnede, skriver Spray GKs Jan Omdahl i dagens Stjernestreif.

Jan Omdahl
13. mars 1998 - 07:42

"

Wireds digitale søsterpublikasjon HotWired er fremdeles et referansepunkt for alle som driver med design og innholdsutvikling på nettet. Av enda større praktisk verdi for oss som jobber med galskapen til daglig er det HotWired-folket selv kaller "A How-to Guide for Web Junkies".

Enten vi liker det eller ikke: Teknologien setter klare begrensninger for vår utnyttelse av webmediet. Men mulighetene blir flere for hver dag. Webmonkey er HotWired-gjengens voksenopplæring for webutviklere. Tilnærmingen er praktisk med bruk av eksempler, og hensikten er todelt: Å fortelle deg hvor utviklingen av webmediet går – og å lære deg hvordan du bruker teknologien.

Nivået er muligens for lavt for tekniske hotshots, og sikkert alt for høyt for mange andre. Men for en reflektert, praktisk og nytteorientert innføring i emner som dynamisk HTML, Stylesheets, webdesign, HTML, grafikk og fonter, multimedia, Perl og Java er Webmonkey stedet. Smarte triks og "yrkeshemmligheter" avsløres på løpende bånd i tråd av folk som vet hva de snakker om.

Webmonkey er et sted å bli litt klokere.

"

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.