Vern mot ondsinnet Java

Hvis du er urolig for hva Java-snutter kan finne på, bør du se nærmere på SurfinCheck og SurfinShield fra Finjan Software.

Hvis du er urolig for hva Java-snutter kan finne på, bør du se nærmere på SurfinCheck og SurfinShield fra Finjan Software.

I dag lanserte Finjan SurfinCheck, en nedskalert utgave av server-programvaren SurfinGate. Den siste har en listepris på 6.250 USD. Nyheten SurfinCheck lar deg beskytte 10 NT-brukere for 695 USD. Programmet overvåker Java-snutter og avverger kjøring av mistenkelig eller fiendtlig kode.

Finjan driver en utstrakt OEM-virksomhet, og flere brannmur-leverandører innlemmer Finjan-vare i sine produkter.

På webstedet sitt tilbyr Finjan gratis 30-dagers prøveutgaver av klient-beskytteren SurfinShieldXtra og serverbeskytteren SurfinGate. Begge overvåker både ActiveX-kontroller og Java-snutter.

Webstedet lar deg også teste i hvilken utstrekning du er beskyttet mot ondsinnet Java.

Undertegnede kjører en forholdsvis ny utgave av Navigator. Da jeg underkastet meg Finjans sikkerhetstest, fikk jeg vite at jeg hadde "fiks" for 12 Java-sikkerhetshull, men var sårbar for to kjente Java-svakheter. Jeg ble også anvist hvor jeg kunne laste ned fiks for disse svakhetene. Den ene feilen gjorde det mulig for en Java-snutt å sende e-post i mitt navn, den andre kunne tillatt en Java-snutt å lese eller til og med skrive filer lokalt.

Inntil jeg hadde ordnet med de nye fiksene, ble jeg sterkt anbefalt å skru av Java i min nettleser, hvis jeg mente det var viktig å beskytte meg!

Til toppen