RESULTATERFINANS

- Vi er utsolgt

Konsulentselskapet Amende strålende fornøyd med resultatene.

12. juli 2011 - 13:02

Det lille IT-konsulentselskapet Amende melder om et sterkt resultat for første halvår i 2011. Blant annet meldes det om at hele kapasiteten er solgt ut for 2011, og at 60 prosent for 2012 allerede er solgt.

Med driftsinntekter på 13,5 millioner kroner og et driftsresultat på 1,8 millioner kroner i første halvår kan selskapet notere seg en god vekst.

Samme periode i fjor var salget på 7,7 millioner kroner mens bunnlinjen viste 1,3 millioner kroner. Ordrereserven for andre halvår er på 22,5 millioner.

Det Oslo-baserte selskapet har 25 ansatte, men opplyser i en melding til digi.no at de har leid inn 11 eksterne underleverandører som deltar i selskapets prosjekter.

- Det er svært gode tider i konsulentbransjen, og konsulenter som ansettes går rett ut i 100 prosent oppdrag. Vi tar likevel ikke av – vi ønsker å følge våre prinsipper om å hente inn dyktige konsulenter samt skape de trygge arbeidsplassene som består selv i dårlige tider. Vi har vokst med 75 prosent siden 2010 og har satt mål av oss å få inn 5 nye konsulenter i løpet av året. Vi har satt mål av oss om å ha mellom 35-45 faste ansatte, sier adm. direktør Bjørn Eilertsen i en pressemelding.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.