–Vi er utsolgt

Apple melder om frisk etterspørsel etter sine nye nettbrett.

Tim Cook poserer for fotografene med den nye iPad Mini etter lanseringen i slutten av oktober. Tre dager etter at den ble tilgjengelig for salg er den nå utsolgt.
Tim Cook poserer for fotografene med den nye iPad Mini etter lanseringen i slutten av oktober. Tre dager etter at den ble tilgjengelig for salg er den nå utsolgt. (Bilde: Kevork Djansezian/Getty Images/All Over Press)

Apple melder om frisk etterspørsel etter sine nye nettbrett.

Apple har solgt 3 millioner iPad Mini og iPad fjerde-generasjon siden de startet salget fredag før helgen. I en pressemelding fra selskapet skriver de at dette er dobbelt så mange solgte enheter som da de lanserte iPads tredjegenerasjonsbrett tidligere i år.

Tallene gjelder riktignok bare for Wifi-utgaven. Apples nye nettbrett med mulighet for mobilnett blir lansert først om et par uker. Apple presenterer heller ingen tall for iPad Mini isolert.

– Vi har satt en ny lanseringsrekord denne helgen og har praktisk talt solgt ut iPad Mini. Vi jobber hardt med å bygge flere raskt, for å møte den voldsomme etterspørselen, sier Apples toppsjef Tim Cook i pressemeldingen fra selskapet.

Både Mini og fjerdegenerasjonsbrettet ble tilgjengelig i 34 land fredag, deriblant Norge. Dette er flere markeder enn hva Apples tidligere lanseringer har dekket.

    Les også:

Til toppen