TELEKOM

- Vi har best dekning på påskefjellet

Ice-sjef Matthias Peter lover langt bedre dekning for mobilt bredbånd enn Telenor og Netcom.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
13. mars 2008 - 08:38

digi.no har skrevet om turbo-3G-tjenestene til Telenor og Netcom denne uken, først og fremst for å fortelle at utbyggingen stadig pågår. Men begge selskapene har i kunngjøringer denne uken fokusert på norske vintersportssteder.

    Les også:

Den tredje leverandøren av mobilt bredbånd i Norge, som riktignok bruker en helt annen teknologi enn de to andre, er Ice. Selskapet oppgir at det nå har tilbyr mobilt bredbånd i 75 prosent av Norges areal, noe som er langt mer enn de konkurrentene tilbyr.

– Vi er stolte av at ingen av våre konkurrenter klarer å matche dekningsgraden vår i fjellheimen, sier Ice-sjef Matthias Peter, i en pressemelding. Dette gjelder ifølge Peter enten man måler i antall byer, tettsteder, vintersportssteder eller kyststrekning.

Ice har også bygget ut i Danmark og Sverige, og også disse nettene kan benyttes av Ice-kundene uten ekstra kostnader.

Det enkleste er likevel å sammenligne selv, enten på stedet eller ved å se på selskapenes dekningskart. Kartet til Ice er tilgjengelig her, kartet til Netcom er tilgjengelig her, mens Telenors dekningskart finnes her. Husk å velge "Data" og/eller "Turbo-3G" i visningsalternativene for de to sistnevnte.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.