VideoLogic inn på det norske markedet

Det norske selskapet Input AS har blitt importør for hardwareprodusenten VideoLogic.

Det norske selskapet Input AS har blitt importør for hardwareprodusenten VideoLogic.

VideoLogic, som er en del av Imagination Technologies Group, leverer en rekke produkter innen grafikk- og lydsystemer. Mest kjent er kanskje høyttalerserien Sirocco, som har innhøstet mange prestisjetunge utmerkelser.

- Sirocco-serien er beregnet for forbrukere som er litt mer kresne enn gjennomsnittet, sier salgskonsulent i Input AS, Thor Nagell.

Input AS har spesialisert seg på levering av multimedia-produkter, og håper det nye samarbeidet vil styrke deres plass på det norske markedet.

- Input AS satser på spesialisering og kompetanse framfor å ha et enormt produktutvalg, opplyser Nagell. - Vi er et forholdsvis lite selskap med en beregnet årsomsetning på cirka 80 millioner på memory og multimedia, fortsetter han.

Her er en oversikt over noen av de nye produktene vi kommer til å se i Norge. Disse vil bli tilgjengelige gjennom velassorterte dataforetninger.

Neon250
Et kombinert 2D/3D grafikkort som kommer i både AGP og PCI utgave. Kortet har samme grafikkchip som bl.a. Sonys nye konsoll Dreamcast (PowerVR2), og leveres med 32 MB ram.

DVD Player
DVD (MPEG2) dekoder med støtte for alle DVD funksjoner som f.eks. forskjellige bildeformater, dubbing, teksting, forskjellige kameravinkler etc. På lydsiden kan kortet levere Dolby Digital, Dolby Pro Logic og vanlig stereo.

SonicVortex2
Et lydkort med støtte for Aureal3D-standarden. Leveres med en stor programpakke bestående av opptak- og redigeringsverktøy m.m. Kortet har egen S/P-DIF utgang for digitale signaler.

HomeC@m
Dette er et internettkamera som kan levere både stillbilder og levende film opp til 640x480 punkter (VGA). Kameraet bruker et USB interface som betyr enkel installasjon.
Les også digi.nos test av webkameraet:
digi.no tester VideoLogic HomeC@m
Sirocco Høyttalerserie

VideoLogics mest kjente produktserie. Leveres i flere prisklasser. Beregnet på de som ønsker en høyere kvalitet enn hva som ellers tilbys den jevne PC-bruker.

Digitheatre
Et komplett lydsystem for hjemmekino. Består av to fronthøyttalere, to bakre og én senterhøyttaler samt en subwoofer og en dekoderenhet. Dekoderen støtter Dolby Digital og Dolby Pro Logic samt PCM og S/P-DIF digital input. Leveres med fjernkontroll.

Til toppen