KARRIERE

Vikarbyrå fakturerte 330.000 IT-timer

Og det var bare i årets første halvår. Nå har Xtra personell fått rammeavtale med EDB.

Kristian Faste, administrerende direktør i Xtra personell, har fått en stor treårig rammeavtale med EDB.
Kristian Faste, administrerende direktør i Xtra personell, har fått en stor treårig rammeavtale med EDB. Bilde: Morten Brakestad/lysbordet.no
31. okt. 2008 - 08:51

Bruken av vikarer er utbredt i IT-bransjen, og nå forteller vikarbyrået Xtra personell at de har levert hele 330.000 fakturerta timer innen IT.

Dette skal utgjøre 30 prosent av utfakturerte IT-timer i Norge i årets første halvår, ifølge statistikk fra Bemanningsbransjen NHO Service.

Og mer kan det blir, for nå forteller Xtra personell at de har inngått rammeavtale med EDB's datterselskap Virtù. Den strekker seg over 3 år, med mulighet for forlengelse med ett år av gangen i to år.

- Vi har flere av Norges største IT-bedrifter på kundelisten, samtidig som vi også har en del mindre, men meget innovative IT- selskaper i porteføljen. Vi kan derfor tilby spennende og faglig utfordrende jobber til våre vikarer. Avtalen med Virtù innebærer også at vi nå vil levere bemanning til Nordens største IT-selskap, og gjøre oss enda mer attraktiv som arbeidsgiver og samarbeidspartner, sier administrerende direktør Kristian Fæste i Xtra personell, i en pressemelding.

Virtù er et norsk konsulentselskap som leverer og formidler konsulenttjenester innen IT-infrastruktur, sikkerhet, drift, prosjektledelse, systemutvikling og integrasjon. Selskapet er heleid av EDB Business Partner og formidler all innleie av konsulenter for EDB-konsernet i Norge.

Meldingen kommer forøvrig samme dag som EDB-sjef Endre Rangnes forteller om lønnskutt, og at 300 til 500 innleide konsulenter vil kuttes før det blir snakk om nedbemanning.

Xtra personell skal særlig levere personell og vikarer innenfor områder som brukerstøtte teknisk drift, systemadministrasjon, serverdrift, systemutvikling og prosjektledelse.

- Vi dekker hele kompetansebehovet til Virtù og EDB både faglig og geografisk, sier Fæste.

Vikarbyrået leverer personell innenfor fagområdene IT, økonomi, kontor og administrasjon, informasjonsforvaltning og helse. De har totalt 1.200 utleide vikarer, og er etablert med kontorer i Oslo, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn, Stavanger, Bergen, Trondheim og Göteborg.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.