BEDRIFTSTEKNOLOGI

Vil du bli millionerd?

Nå har du sjansen. Ta deg en tur til The Gathering i Vikingskipet på Hamar og delta i Norske Nerders konkurranse "Vil du bli millionerd?". Førstepremien er en veldig fin PC.

19. apr. 2000 - 06:15

Foreningen Norske Nerder skal under åretsThe Gathering (TG - påskesamling for nerder som holdes i Vikingskipet på Hamar) arrangere en konkurranse som heter "Vil du bli millionerd?".

Førstepremien - en skikkelig fin PC - deles ut til den som klarer å svare på flest spørsmål. Det er Dagbladet :Start som har donert premien; en signatur- PC som også er pen på innsiden, sammen med to 17-tommers skjermer.

Opplegget er i grunnen ganske likt som TV 2 og Arve Juritzens program "Vil du bli millionær".

Men spørsmålene vil ha et litt annet kaliber, lover initiativtaker Leif Strøm, som også har vært med å starte foreningen Norske Nerder. Foreningen har påtatt seg ansvaret for deler av underholdningen under årets TG.

Nerdene kan vente seg spørsmål på systemnivå, som for eksempel "Hva er det høyeste buss-hastigheten tilgjengelig på nye PC-hovedkort?" eller "Hva heter Ciscos råeste svitsj og hvilke spesifikasjoner har denne?" eller "What is The Matrix?" eller "Hva er 42?"

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.