JUSS OG SAMFUNN

Vil du ha ny kjæreste i dag?

- Kanskje en med 'bedre definerte bryster'? Eller hva med en hemafroditt som er interessert i klassisk musikk og hundedressur? Det er ikke måte på lanseringsiver blant koblerne på Valentin-dagen.

Therese Werenskiold
14. feb. 2001 - 04:06

Persontreff.no lanserer i anledning dagen - nettopp, Valentin-dagen - en nett-tjeneste som visstnok skal være revolusjonerende sånn rent kontaktformidlingsmessig.

Det er ikke måte på lanseringsiver blant sjekketjenestene i dag.

Nuvel. Persontreff.no er en gratis Internett-tjeneste rettet mot kontaktsøkende mennesker. Det skriver det nystartede selskapet i en pressemelding. Persontreff tar mål av seg til å være en totalleverandør av kontakt mellom mennesker. Og det revolusjonerende ved denne tjenesten er at den, i tillegg til tradisjonell kontaktformidling, også tilbyr en rekke andre tjenester.

De nevner i fleng: Treffmuligheter for personer som søker hybelpartner, reisefølge, kontaktperson i forbindelse med sykdom, eller en å pendle, praktisere språk eller dyrke interesser med.

Persontreff hevder å ha en særdeles avansert søkemotor, og ved hjelp av denne skal man kunne oppnå kontakt med 'drømmepartneren' . Man kan besvare inntil 60 spørsmål om selg selv med mulighet til å søke etter de samme kriteriene blant andre registrerte brukere. Detaljeringsgraden er meget høy, fremdeles ifølge selskapets vaskeseddel.

Søkemotoren utfører også statistiske beregninger over antall personer i verden som kan antas å tilfredsstille alle søkekriterier. Får du svaret 'null' bør du kanskje vurdere å stille litt færre krav til en eventuell partner...

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.