JUSS OG SAMFUNN

Vil ha flere nyheter på nett enn papir

Med den nye satsingen på Internett, vil VG gi sine internettlesere nyheter de ikke får i papirutgaven av avisen.

Morten Øverbye
21. mai 1997 - 15:55

- Først og fremst vil våre brukere få et mye bredere nyhetsbilde. Vi vil bruke mer av materialet som er i avisa og en del som ikke kommer med i papirutgaven i vår nettutgave, sier redaksjonssjef Niels Røine i VG Nett til digi.

Etter nylanseringen onsdag, vil den viktigste forandringen være at nettutgaven nå vil oppdateres kontinuerlig. Samtidig vil VG på Nett inneholde flere nyheter. Også nyheter som ikke kommer med i papirutgaven av plasshensyn eller fordi de ikke passer inn i profilen, vil kunne få plass på nettstedet.

Ved nylanseringen var det utformingen og omfanget av nettstedet som skilte seg fra den tidligere utgaven. Røine lover imidlertid at stedet fremover vil være i kontinuerlig forandring, med ny funksjonalitet for leserne. Blant annet vil det bli flere muligheter for leserne til selv å være med på å lage innholdet på nettstedet, slik de nå kan gjøre det med plateanmeldelser.

VG ser også på muligheten for å skape flere synergier mellom papir og nett, slik dette er gjort blant annet i forhold til fotballsidene og Tett på nett.

- I tiden fremover vil vi lansere nye funksjoner for nettutgaven kontinuerlig, så du får bare følge med, sier Røine.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.