Vil ikke utsette Visual Studio ytterligere

Microsoft ønsker ikke å utsette lanseringen av Visual Studio 2005, selv om betatestere mener mer testing er nødvendig.

Microsoft ønsker ikke å utsette lanseringen av Visual Studio 2005, selv om betatestere mener mer testing er nødvendig.

En rekke utviklere har gjennom et skjema på Microsofts utviklernettsted, Microsoft Developer Network, uttrykt ønsker om en tredje runde med betatesting av Visual Studio 2005. Utviklerverktøyet skal etter planen lanseres den 7. november i år, men utviklerne mener at det per dags dato inneholder altfor mange feil og ytelsesproblemer til å bli klart for en såpass snarlig lansering.

Den generelle holdningen blant utviklerne er ifølge News.com at kvaliteten på produktet er viktigere enn å at lanseringsdatoen overholdes. Dette til tross for at Visual Studio 2005 er mer enn et år forsinket allerede.

I en tilbakemelding til utviklerne skriver Microsoft likevel at selskapet er sikre på at det vil kunne levere et produkt med høy kvalitet i år, og at lanseringsdatoen ikke vil bli endret.

    Les også:

S. "Soma" Somasegar, visepresident for Microsofts utviklerdivisjon, annonserte i sin blogg sist torsdag at selskapet dessuten vil endre måten Common Language Runtime håndterer "nullable" typer, det vil si typer som kan ha ukjent eller null som verdi. Dette gjøres ved å legge til støtte for datatypen System.Nullable. Denne skal første gang implementeres i August Community Technology Preview for Visual Studio 2005 som ventes denne uken.

Endringen skal ha blitt gjort som følge av tilbakemeldinger fra brukerne.

En nærmere forklaring på dette er inkludert i Somasegars blogginnlegg.

Til toppen