KORTNYTT

Vil kapre Norge med dansk betalingssystem

Den danske leverandøren DIBS av betalingssystemer har etablert seg i Norge.

16. jan. 2006 - 09:07

Ifølge en pressemelding etablerte den danske leverandøren DIBS av betalingssystemer et eget kontor i Oslo 1. januar 2006. DIBS Norge vil bli ledet at Halvor Kaafjeld, som kommer fra stillingen som teknisk prosjektleder i Teller AS.

Styreformann Jesper Lohmann viser til at det norske markedet er i kraftig vekst.

– Gjennom å kombinere en kompetent sentral utviklingsorganisasjon med sterk lokal representasjon, mener vi at vi har funnet den riktige formelen for å betjene det skandinaviske markedet, sier han, ifølge pressemeldingen.

DIBS A/S ble stiftet i Danmark i 1998. Selskapet betegner som «Skandinavias førende leverandør av betalingssystemer for Internett og callsentre og så videre».

DIBS har også kontorer i København og Göteborg og betjener mer enn 2 500 kunder i 17 land. DIBS har som én av meget få virksomheter blitt sertifisert i henhold til Visa og MasterCards nye PCI (Payment Card Industry sertifisering).

Daglig leder i DIBS Norge, Halvor Kaafjeld, har allerede opplevd stor interesse for DIBS-produktene i det norske markedet.

– DIBS-løsningene er enkle å implementere, enkle å forstå og ikke minst enkle å bruke. Dette, sammen med meget konkurransedyktige priser gjør at vi ser svært optimistisk på DIBSs muligheter i det norske markedet, uttaler han.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.