Vil kjøpe opp Dressmart

Det børsnoterte svenske selskapet New Wave er den heteste kandidaten til å ta over den konkurstruede Dressmart. Prislappen blir fattige 7- 8 millioner svenske kroner.

Denne uken avgjøres det hvem som tar over det konkurstruede e-handelsselskapet Dressmart. I følge den svenske næringslivsavisen Dagens Industri, skal dette selskapet ha kommet lengst i forhandlingene.
Det bekreftes av advokater som er tilknyttet prosessen, og som tar seg av den prekære situasjonen for ledelsen i Dressmart.
Les mer om Dressmart-krisen:
Mindre kontor og færre ansatte skal redde Dressmart
Dressmart.tom for penger
I dag skal Dressmarts jurister overlevere en gjeldsplan til Stocholms Tingsrätt. Deretter må de nærmere 200 selskapene som Dressmart skylder penger gå med på avtalen.


Dressmart har ubetalte regninger for 30 millioner kroner.

- Det er veldig vanskelig å lykkes med e-handel av klær til konsumenter. Derfor kommer vi til å gjøre om Dressmarts løsning slik at den i første omgang skal passe inn for e-handel mellom oss og andre selskaper, sier Torstein Jansson. Han er administrerende direktør for New Wave som også driver handel innen klær, og er tipset som den heteste kjøperen.

Til toppen