BEDRIFTSTEKNOLOGI

Vil prute telepriser 25 prosent ned

Telegate, som kan sammenlignes med et innkjøpslag for teletjenester, vil i samarbeid med CoShopper samle private telefonikunder for å oppnå rabatter hos leverandørene. Målet er å gi folk opptil 25 prosent lavere telefonregning.

Frode Eriksen
28. okt. 1999 - 13:24

Telegate og CoShopper slår seg sammen for å tilby privatmarkedet billigere telefoni. Inntil 25% rimeligere telefonitjenester loves av de to selskapene.

Det er CoShopper som skal etablere kunderegistrer som til en hver tid kan flyttes til den rimeligste teleleverandøren, mens det er Telegate som skal stå for forhandlingene med teleselskapene. Telegate forhandler i dag teletjenester på vegne av 1500 bedrifter som står for en omsetning på 600 millioner kroner.

- Nå begynner markedets kompleksitet å nå privatmarkedet, i et virvar av produkter og tjenester. I dag er det over 50 selskaper i Norge som leverer over 3000 ulike teletjenester. Alle sier de skal ta 20 prosent av markedet og bli best på alt. Det sier seg selv at det er et regnestykke som ikke går opp. Det er her Telegate og CoShopper kan tilføre markedet oversikt, forenkling og besparelser, sier administrerende direktør i Telegate, Albert Aasbø jr. i en pressemelding.

Direktør Lars Grini i CoShopper sier selskapets holdning er å samle sammen forbrukere for å presse prisene hos leverandører.

CoShopper planlegger lignende innkjøpslag for mobiltelefoni.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.