FORBRUKERTEKNOLOGI

Vil sikre gratis-programmer på Vista

Microsofts sjef for åpen kildekode vil bidra til at et utvalg gratis-programmer kjører best mulig på Vista.

22. aug. 2006 - 10:09

Sam Ramji, sjefen for «Open Source Software Lab» i Microsoft, har sendt en åpen innbydelse til utviklingssjef Mike Schroepfer i Mozilla. Innbydelsen, Firefox and Thunderbird on Vista, er et tilbud om ressurser hos «Windows Vista Readiness ISV Lab».

Vista Readiness ISV Lab er en ordning som kjøres fire dager i uke ut desember 2006. Målet er å gi folk som utvikler applikasjoner for Windows Vista direkte tilgang til Microsofts egne utviklere.

I tilbudet heter det at Schroepfer kan disponere kontorplass for fire folk, sammen med maskinvare, VPN-tilgang og én til én tilgang til Microsofts utviklere. Målet er å få Mozillas nettleser Firefox og e-postklient Thunderbird til å kjøre best mulig på Windows Vista.

På den åpne siden, er det en tilbakemelding fra Schroepfer som går ut på at det allerede er opprettet e-postkontakt mellom hans folk og Ramjis avdelingen, og at de vil følge opp derfra.

Vista Readiness ISV Lab har ellers bare vært tilgjengelig for utviklere av kommersielle applikasjoner.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.