TELEKOM

Vil slå Ludo konkurs

Ventelos tålmodighet med Idar Vollviks mobileventyr er over.

Ludo Mobil, med Idar Vollvik i spissen, er begjært konkurs av Ventelo. Det norske teleselskapet mener Vollviks mobileventyr skylder mellom 15 og 20 millioner kroner.
Ludo Mobil, med Idar Vollvik i spissen, er begjært konkurs av Ventelo. Det norske teleselskapet mener Vollviks mobileventyr skylder mellom 15 og 20 millioner kroner. Bilde: Ludo Mobil
26. jan. 2012 - 08:49

Oslo (NTB): Mobilgründer Idar Vollviks drøm om å bygge opp en ny mobilgigant med selskapet Ludo ser ut til å falle i grus. Nå begjærer mobilnettleverandøren Ventelo selskapet konkurs.

Ludo har leid mobilnett av Ventelo, som har mellom 15 og 20 millioner kroner til gode hos Vollviks selskap. I flere måneder har Vollvik prøvd å få til en refinansiering av mobilselskapet Ludo, som ikke har vært i nærheten av å tjene penger. Men han har ikke lyktes, skriver Dagens Næringsliv.

– Det har ikke vært vilje fra eierne å skyte inn mer kapital i Ludo. Selskapet kan ikke fortsette å drive for vår regning, sier Ventelo-sjef Stig Herbern.

Ludo er flere ganger blitt begjært konkurs siden selskapet ble startet i 2009, men Vollvik har hver gang klart å skaffe nok penger til at begjæringene har blitt trukket. Det er et åpent spørsmål om han klarer det denne gangen.

Dagens Næringsliv har ikke fått tak i Vollvik for kommentar.

Idar Vollvik hadde stor suksess med mobilselskapet Chess som han solgte i 2005, men klarte deretter å tape alle pengene fra salget på dårlige investeringer.Ludo har under 40.000 kunder ifølge tall fra Post- og teletilsynet.

Digi.no meldte forrige uke at Ludo er i prosess med å selge sin kundebase. Les mer om det her:
Vollviks mobileventyr kan gå mot slutten

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.