Vil utfordre Evry og Atea

Itum IT Partner vokser kraftig etter oppkjøp.

Adm. direktør Marthin Storm Hansen i Itum IT Partner vil sloss mot de store. Nå har IT-kjeden fått to nye selskaper med seg og vil nå en omsetning på 600 millioner kroner i år.
Adm. direktør Marthin Storm Hansen i Itum IT Partner vil sloss mot de store. Nå har IT-kjeden fått to nye selskaper med seg og vil nå en omsetning på 600 millioner kroner i år. (Bilde: Itum IT Partner)

Itum IT Partner vokser kraftig etter oppkjøp.

Kjedeselskapet Itum IT Partner ble til etter at Itum og IT Partner tidligere i år slo seg sammen til ett selskap. De selger IT-løsninger, driftstjenester og sikkerhet i markedet hvor Atea og Evry er de største spillerne.

Nå melder IT-kjeden at det sørlandsbaserte Østereng IT og Sogn- og Fjordane-selskapet Fjordane IT nå blir en del av laget.

– Det har vært en svært hektisk tid siden oppstarten av kjeden med massiv respons fra kunder, forhandlere og leverandører – eksisterende og nye. Oppstarten har også vært preget med å fylle noen geografiske tomrom kjeden har hatt - inntil vi fikk inn Østereng IT og Fjordane IT, sier administrerende direktør Marthin Storm Hansen i Itum IT Partner i en pressemelding.

Nettopp en landsdekkende tilstedeværelse har vært viktig for selskapet, for å konkurrere om de største kontraktene. Etter at de to forhandlerne kom til har selskapet nå kontorer i 24 steder i landet med 280 ansatte som til sammen genererer en omsetning på nær 600 millioner kroner i år.

Strategien nå er å vinne nasjonale rammeavtaler og kontrakter med virksomheter over hele landet, slik at det brede forhandlernettverket til selskapet kan utnyttes fullt ut.

    Les også:

Til toppen