KORTNYTT

Vill vekst i Chess

24. aug. 2004 - 23:33

Vollvik Gruppen, der mobilselskapet Chess er flaggskipet, melder om pene tall for den norske virksomheten i første halvår. Sverige-satsingen har imidlertid vært en flopp så langt, skriver dn.no.

Vollvik Gruppen, som eier mobilselskapet Chess AS, leverer et resultat før skatt på 27,3 millioner kroner for den norske virksomheten i første halvår. Det er 17,6 millioner kroner mer enn for tilsvarende periode i fjor, ifølge dn.no.

Gruppens omsetning for årets seks første måneder har økt kraftig i forhold til ifjor, fra 125 millioner kroner til 225 millioner kroner.

- Vi har fått 38.000 nye abonnenter i Norge siden nyttår, og det er vi godt fornøyd med. Vi venter fortsatt økning i så vel omsetning som resultat i tiden som kommer, spesielt på våre nye produkter, Chess Kontant og Chess Bredbånd. Sistnevnte lanseres medio september, sier Svein Johnsen, konsernsjef i Vollvik Gruppen i en kommentar.

- Vi har skjerpet rutinene i forhold til kundefordringer og er nå blant de beste i klassen også på dette området. Men ettersom vi øker vår kundemasse med 4-5000 per måned, betyr det likevel økte kundefordringer hver måned fremover, sier Johnsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.